zondag 29 maart 2009

Mijn mooiste servies

Op deze etagère staat mijn mooiste servies uitgestald. Ik zag dit oude serviesje staan in een woonwinkel hier in de buurt en was op slag verliefd. Ik was niet van plan een servies te kopen, ik heb een mooi servies in mijn kast staan maar dit serviesje liet mij niet meer los. Een paar weken later heb ik het dan ook maar gekocht en absoluut geen spijt van gekregen. Het heeft heel lang zo op deze etagère op de eettafel gestaan. Sinds deze week staat het op een sitetable voor de openslaande deuren in de keuken. Nu heb ik weer zeeën van ruimte op tafel, ik heb er nu een paasdecoratie staan wat nogal wat kleiner is.

zaterdag 28 maart 2009

Brocante vogelkooi

Ik ben afgelopen zondag naar een vlooienmarkt in Utrecht geweest. Er was ook veel brocante te koop, ik heb er veel leuke dingen gezien waaronder deze vogelkooi. De knop bovenop staat wat scheef, die moet even een duwtje hebben, deze vogel had ik nog en past er mooi in, ik vind het wel gezellig staan zo.

woensdag 18 maart 2009

Eerste bericht

Dit is mijn eerste bericht op mijn blog Brocante roos.Ik ben absoluut niet handig met computers en het zal wel een poosje duren voordat ik het wat onder de knie krijg. Gelukkig is mijn man juist wel handig in dit soort dingen. Hij mag mij dus de eerst komende tijd helpen.Ik vind het ontzettend leuk om op Picasa rond te "dwalen" en raak ook vaak weer geïnspireerd door jullie foto's. Deze stoel staat op onze slaapkamer,ik heb 'm geverfd en opnieuw bekleed,ik had nog niet eerder een stoel bekleed.Ik ben blij met het resultaat, ik had gedacht dat het meer werk zou zijn, het is me erg meegevallen. De stof die erop zit is eigenlijk gordijnstof maar ach, dat kun je er niet aan zien, en erop zitten doen we toch niet , het stoeltje staat er ter decoratie.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails