zondag 28 juni 2009

gewonnen…..

jip 017

Afgelopen week vond ik deze enveloppe met inhoud in de brievenbus. Dat was al een kadootje op zich maar toen ik het openmaakte was de verrassing nog groter.het was de door mij gewonnen prijs van Bonnie(Bonjade).

jip 012

In de enveloppe zaten deze prachtige kaart en labels,( door Bonnie zelfgemaak) die ik heb gewonnen door een reactie achter te laten op een bericht op haar Blog.Echt alles ziet er even mooi uit, aan de labels hangen mooie lintjes en aan de kaart een prachtig bedeltje.

jip 015

Dank je wel Bonnie, ik ben er heel erg blij mee.

 

Ik wil jullie ook nog even ons nieuwste gezinslid voorstellen;

 jip 069 jip 075

jip 053  jip 090

Dit is Jip, hij woont nu precies een weekje bij ons en we zijn allemaal heel erg blij met zijn komst. De  kinderen wilden heel graag een poesje, na lang wikken en wegen zijn we overstag gegaan en ik moet zeggen dat we allemaal enorm genieten van Jip.Het ene moment is hij heel enthousiast aan het spelen en het volgende moment ligt hij weer heerlijk te slapen.Heerlijk…….

donderdag 25 juni 2009

telefoonbankje

 jip bankje hal006

Dit bankje stond al een hele tijd “ontkleed” in de hal,ik was heel enthousiast begonnen met het verwijderen van de oude bekleding en ben daar in blijven steken omdat het een vervelend karweitje was. De bekleding zat met wel “1000” nietjes vastgeniet .Deze week ben ik toch maar weer vol goede moed verder gegaan en dit is het resultaat.

 jip bankje hal008

Het bankje staat in de hal onder een kapstok die geen dienst meer doet,hangt daar alleen ter decoratie.

jip bankje hal020

Deze kapstok verander ik met de seizoenen mee, nu hangen er veel roze dingen aan want roze blijft bij mij favoriet.

jip bankje hal021  

Dit is de kinderkapstok maar die heb ik inmiddels ook al ingepikt.Gelukkig hebben we ruimte genoeg in de bijkeuken voor jassen end.De voordeur wordt hier ook bijna nooit gebruikt dus niemand hoeft hier z’n jas op te hangen.

jip bankje hal016 jip bankje hal013

Op de rechter foto een close-up van het sjaaltje wat aan de kapstok hangt.

jip bankje hal014

Achter dit kanten biesje zitten de nietjes verstopt.

jip bankje hal015

Ik ben blij dat het bankje eindelijk af is,dat geeft weer een klein stukje rust.(ik vrees niet voor lang want ik bedenk steeds weer iets nieuws, ik ben nooit klaar, dit zullen jullie vast ook wel herkennen).

vrijdag 19 juni 2009

romantic lady

 069 

Deze prachtige pop heb ik vandaag ontvangen,ik had haar besteld bij Karin (Brocaatje) Zij maakt deze poppen zelf.Karin heeft nog meer van dit soort prachtige poppen in haar (web)winkel.

 081

Ze heeft een mooi plaatsje gekregen op de commode, bovenop een gietijzeren vaas op sokkel. Ik heb op de vaas 2 kransen gelegd en daarop een bord met een parelslinger.

 073

De pop is echt prachtig gemaakt,mijn complimenten voor jou Karin.

087

Om de kransen heb ik een kanten lint gestrikt.

086

Het jurkje van de pop heeft een lief kanten randje.

2009-06-12 jip

Ik heb weer iets nieuws om heerlijk van te genieten……….

zondag 14 juni 2009

Het brocante schuurtje

Mijn vriendin heeft een brocant winkeltje aan huis, zij houdt net als ik erg van brocante. Zij heeft van haar hobby haar"beroep"gemaakt en is een klein jaar geleden gestart met het brocante schuurtje.Ik heb haar geholpen met het opstarten van de winkel en we gaan geregelt samen op pad om spulletjes voor de winkel in te kopen. Ik vind dat altijd erg leuk en gezellig, ik kan hier natuurlijk ook lekker van meeprofiteren want ik kom na zo'n dag ook altijd met spulletjes voor mijzelf thuis .


Is het geen schatje.....

Ik vind deze kast ook erg mooi, ik heb er zelf helaas geen plaats voor anders wist ik het wel.

Er staan ook een aantal brocante serviesjes, zo mooi....


Ik ga regelmatig even langs om alle mooie spulletjes te bekijken, en mijn vriendin laat mij ook graag mijn gang gaan om "de boel" weer eens om te gooien en om allemaal nieuwe sfeerhoekjes te creëren .

vrijdag 12 juni 2009

roze emaille kan

001

Ik heb laatst een roze emaille kan gezien( ik wist niet dat roze emaille bestond)die ik prachtig vond.Ik ben aan het speuren gegaan maar volgens mij is roze emaille nogal zeldzaam, ik ben het niet tegengekomen.Daarom heb ik een witte emaille kan zelf maar roze gemaakt door het te verven , na het verven heb ik de roestplekjes end. weer doorgeschuurd zodat het wel de “oude look” heeft behouden. Ik heb de kan gevuld met zacht roze pioenen en een tak witte gipskruid.


011


Dit roze quiche vormpje heb ik gevuld met allerlei ditjes en datjes die ik in een kast tegenkwam(wie wat bewaard die heeft wat)


009


Dit koffieblikje heb ik onlangs gekocht, ik ben er erg blij mee omdat het precies de kleurtjes heeft die ik zo mooi vind, ik heb een stuk kant eruit laten hangen en daar een nep magnoliabloemetje op geplakt.

006



Ik hoop dat we hier even van kunnen genieten en dat de pioenen mooi uitkomen (ik had deze collage vergeten te plaatsen dus bij deze maar ik krijg de foto niet verder naar rechts helaas)

vrijdag 5 juni 2009

GIETIJZEREN VAAS

006

In deze vaas stond een orchidee die al wat minder mooi was geworden, ik wilde wel iets anders in deze vaas doen maar kon nog niet goed bedenken wat…..

007

….totdat ik gistermiddag even naar één van mijn favoriete brocante adresjes was geweest; de drôme in Zevenhuizen-Gr.
De eigenaresse had dezelfde vaas prachtig gedecoreerd met o.a. (nep)anemoontjes en parelkettingen.Ik ben vol inspiratie opgetogen naar huis gereden(na nog even een heel leuk trouwringenkussentje gekocht te hebben).

  012

 

008

En voilà,dit is het dus geworden,op de vaas heb ik een krans gelegd die ik een keer lichtjes bespoten heb met zilverkleurige verf ,daarin  heb ik  een paar neptakken met stoffen roosjes bestoven met een vleugje glitter gestoken,daarover iets tilantia gestrooid , een paar takjes die in de tuin lagen ertussen gestoken en tot slot2 parelkettingen,( een ivoorkleurige en een oud groene) ertussen gedrapeerd

017

En zo staat de” opgetuigde vaas” nu voor het raam te pronken, ik hoop maar dat de roosjes niet te al veel te lijden hebben van de felle zon, ze zullen in ieder geval niet slap gaan hangen door droogte.

2009-06-05

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails