donderdag 27 mei 2010

Een paar tuinkiekjes……

IMGP4389 IMGP4390

IMGP4392 IMGP4393

IMGP4394 IMGP4397

IMGP4399 IMGP4406

IMGP4403  IMGP4437

IMGP4436 IMGP4402

IMGP4401 IMGP4438

Zomaar even een paar foto’s van de tuin.

Ik ben de laatste tijd hier niet zo vaak meer aanwezig…..ik heb erg weinig inspiratie, te weinig naar mijn mening en heb daarom besloten ( tijdelijk) te stoppen. Ik heb tijdelijk even tussen haakjes gezet omdat deze “inspiratieloze-periode”  misschien van korte duur is maar het lijkt mij heerlijk om niet te hoeven denken: “ik moet nodig weer een nieuwe post plaatsen omdat het al weer te lang geleden is”. Daar komt bij dat het reageren bij vele lieve medeblogsters ook een enorme klus is geworden, als ik 2 avonden afwezig ben geweest ben ik een halve avond bezig met bijlezen en reacties plaatsen en er zijn zoveel andere dingen die ook moeten gebeuren want ja, het begint heel erg als “moeten” te voelen en dat voelt niet fijn……..Ik  ga natuurlijk zo nu en dan eens even bij jullie langs maar dan meer  ” achter de schermen zeg maar” ……….

 

Ik weet niet hoe ik jullie moet bedanken voor alle lieve reacties die ik heb mogen ontvangen, dat is wat het Bloggen voor mij zo leuk heeft gemaakt, dank jullie wel!!!!!!!

28 opmerkingen:

 1. heej Marjan,

  ja het kost veel tijd en ik herken het heel goed ik hoop zeker dat het tijdelijk is want ik vind het reuze leuk om van je mooie fopto's te genieten,

  veel liefs Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja ik denk dat iedereen het wel herkent. maar het moet wel leuk blijven of niet dan. en soms is het niet erg er even een poosje tussenuit te gaan. wie weet mis je ons over een poosje wel en dan is het ook weer leuk.
  doe lekker rustig aan
  gr hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja het is bijna een taak om al die berichten te lezen! Maar wel een hele leuke taak, als het uitkomt natuurlijk! En zodra het als moeten voelt is het niet leuk meer! Dus ik heb alle begrip hoor! Maar hopenlijk ga je niet definitief stoppen want je hebt altijd prachtige foto's! Wat een mooie tuin heb je!!
  Nu de zon nog, dan kan je lekker gaan genieten en komt de inspiratie misschien weer snel terug!
  Lieve groet, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heb ik ook wel eens last van..ik denk heel veel dames wel!
  jammer!!!
  je blog ziet er iig niet inspiratieloos uit...
  vind het altijd gezellig om je te bezoeken...
  geniet van 't lekkere weer en wie weet komt de inspiratie wel weer een keertje terug
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha ik dacht leuk daar is ze weer......
  Oh ik geniet altijd van je leuke posten, maar idd het kost allemaal behoorlijk tijd.....
  En als het dan te veel wordt is een pauze goed, maar wel een pauze/tijdelijke stilte toch......?
  Zal je missen hoor. Het voelde net of ik je al een beetje kon, al was het René dan die je echt live heeft gezien....;))
  Nu geniet heerlijk van straks de zomer en wie weet als het weer kouder en guur wordt.......
  En vergeten doe ik je niet hoor, als je weer gaat beginnen ben ik er weer.
  Het ga je goed en liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh Marjan en je hebt zo'n mooie blog.
  Prachtige kiekjes uit je tuin!

  Ik bergrijp je wel hoor..ik vind het bezig zijn met foto's en het posten enorm leuk..maar het bijhouden en reageren slokt enorm veel tijd! Dat was ook mijn struikelblok, waardoor ik wilde stoppen. Ik was vanaf het pinksterweekend ook niet echt gaan bijlezen en had het gevoel een dagtaak te hebben om het weer bij te werken. Er bestaat buiten bloggen natuurlijk nog zoveel meer. Je kan jezelf niet verplichten tot de computer. Na 20.00 uur wil ik zeker niet meer bezig zijn, die zijn voor het gezin. Mijn man is al zoveel van huis..dus een beetjes gezelligheid voor elkaar, vind ik heel belangrijk! Het is ook bijna onmogelijk om op iedereen te willen reageren.

  Post wannneer je zin en tijd hebt..inpiratie zalje vast wel weer krijgen. Dan maar wat minder vaak!

  Geniet van de dingen die je leuk vind!

  Liefs Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Niets moet natuurlijk en als het dan even niet meer lukt, ook goed.

  Juist in tijden van bezinning worden vaak de mooiste ideeen geboren. Wie weet ook bij jou en dan zie we je vanzelf weer verschijnen.

  Groeten,
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik herken het gevoel hoor! Ik heb precies hetzelfde de laatste tijd. Soms gebeurt er even niet veel, wordt er weinig nieuws gekocht en heb je geen inspiratie om iets te veranderen en ja...dat gaat het voelen als moeten.
  Even rust nemen kan dan toch geen kwaad.
  Binnenkort zie je het misschien wel weer helemaal anders.
  Mooie tuinfoto's trouwens en hopelijk tot binnenkort weer.

  Groetjes,
  Gonda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Marjan,

  Ik begrijp het wel! Ik heb ook van die perioden. Vooral het achterlaten van berichten valt mij soms zwaar. Je wil toch bij iedereen een berichtje acherlaten, maar zit voordat je het weet al snel twee uur per dag achter de computer. Ik probeer nu 'posten' over te slaan, zodat ik wat meer aan mijn man en de meisjes kan besteden. Het blijft echter moeilijk!

  Je hebt een hele mooie tuin. Prachtig die rozenbogen en barokke ornamenten. Ik heb genoten van je foto's!

  Gezellige avond!

  Lieve groet, Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Marjan............tja wel jammer hoor!!.maar ik begrijp het wel hoor.tis een klus dat bloggen !! maar ik beleef er zoveel lol aan !! nog steeds...........en tv kijken is ook niet alles,...........geniet van je rust.en joh !! je komt best nog wel terug.............dit is zooooo leuk !! groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijke foto's, prachtige tuin heb je. Jammer voor osn dus dat je er even niet meer bent maar begrijpelijk. Het moet wel leuk blijven!
  Blijf lekker lezen en wie weet...lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Marjan, ik merk dat ik ook niet meer standaard bij iedereen reageer, mijn lijst is ook zo groot. Toch is het heerlijk om te lezen en ideeën op te doen.
  Veel plezier met je andere bezigheden, het is nu heerlijk om in die mooie tuin van je te zitten.
  groetjes Jannet

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jeetje ik heb precies het tegenover gestelde, maar zie nu ook weer veel inspirende zaken op picassa webalbum.
  Succes en tot snel (TOCH!!!)
  Ik heb trouwens een nieuw blog met tips voor dagjes uit, brocante, antiekmarkten en ga zo maar door. De link staat in de zijbalk van mijn blog, mocht je interesse hebben.
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik denk dat iedereen dat gevoel zo af en toe wel herkent, soms ontbreekt de inspiratie, maar vaak ook de tijd. Ik zie nu ook heel veel nieuwe posten staan en het kost mij mijn avond om er overal te reageren.

  Dat ik het heel erg jammer vind dat je gaat stoppen, dat hoef ik je eigenlijk niet te vertellen. Ik kwam hier heel graag bij je langs en je inspireerd mij enorm. Ik heb je al eens gezegd dat je één van mijn favorieten bent en dat is nog steeds zo.
  Ik zal je heel erg missen.
  Bedankt dat we een kijkje mochten nemen in jouw wereld, je prachtige huis met 'de sfeervolle hoekjes, je mooie klepbank en nu ook weer je prachtige tuin.

  Lieve groet en ik hoop tot ooit.
  Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hello my dear Marjan, Your photos of the gardens are amazing .......very beautiful and romantic!!
  Have a nice evening and weekend:)
  Hugs
  Fleurette

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel herkenbaar. kan het goed begrijpen. Heb dat gevoel ook wel eens. Maar wie weet ga je ons missen en kom je weer terug! Het moet wel leuk blijven.
  Bedankt voor je mooie blog en de inspiratie die je me gaf!
  Lieve groet,
  Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ook hier heel herkenbaar. En je wilt eigenlijk overal wel een reactie achter laten, maar soms gaat het gewoon niet. Ik heb natuurlijk mijn favorieten waar ik al vanaf het begin steeds weer een reactie achterlaat. Maar bij sommige ook minder vaak. Maar ik vind dit erg leuk om te doen. En doe dit ook al weer anderhalf jaar. Maar begrijp je keuze volledig. Bedankt dat we mochten genieten van je blog. En misschien tot ooit.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lieve Marjan,

  Ik hoop dat je snel weer terugkeert met je mooie en inspirerende posts. Ondanks ik pas een blog ben begonnen volg ik je al langer en geniet ik erg van je blog. Hopelijk tot snel...

  Lieve groet,
  Rozmeen

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Marjan, jammer dat het als moeten voelt, dat is niet de bedoeling hoor. Je blogt omdat je het zelf leuk vindt, niet voor je lezers..
  Blijft je blog wel openstaan? Dan kunnen we nog wel even binnenwippen in je gezellige huis, dat doe ik graag!
  Het ga je goed! Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hay Marjan,

  och meid zo herkenbaar.......
  En niets moet hoor dus doe lekker rustig aan en geniet van de dingen om je heen!
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoe herkenbaar ... maar bloggen moeten wel leuk blijven. Zelfs al horen we een tijdje niets van je, des te blijer zijn we met een nieuw bericht. Stoppen moet je heus niet hoor! Wij wachten wel. Lieve groeten, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Marjan gezien de reacties hierboven heeft bijna iedereen wel een periode dat bloggen op de laatste plaats komt of dat het gewoon teveel tijd in beslag neemt, niets moet t'is 'n "hobby".

  Geniet van de zomer die komen gaat en wellicht tot ziens, lieve groet van Carina

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoi Marjan, wat ontzettend leuk om van jou een reactie te ontvangen. Ik mis je prachtige posten nog steeds hoor, maar het is ook heel herkenbaar, want soms zijn er zoveel andere dingen die voorrang hebben.
  Inspiratie heb ik eigenlijk altijd wel, maar op het moment ontbreekt mij de tijd om bij iedereen langs te gaan en te reageren, dus vandaar even een zomerstop. Wij hebben pas eind juli vakantie, maar ik ben heel druk met andere dingen.
  Ik hoop trouwens dat het voor jou ook een tijdelijke stop is en ik misschien later dit jaar weer kan genieten van je mooie posten.
  Ik vind het heel leuk om te lezen dat jij me nog steeds volgt.
  Ik wens je een heerlijke zomer toe.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hallo Marjan, ik miste je al een tijdje en lees nu (al een hele tijd terug) dat je een blogpauze houdt. Achter de schermen hou je bloggen vaak langer vol omdat het niet als moeten voelt. Toch hoop ik je weer te zien in blogland.

  Lieve groet, Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat leuk weer wat van je te horen.....
  Alles goed met je......?
  Mis je gezellige berichten wel hoor, maar snap het ook wel.......
  Soms is het gewoon erg veel allemaal.
  Ben je in ieder geval nog niet vergeten en vond het gezellig dat je even bij me kwam buurten......
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Zomaar even een berichtje van mij Marjan. Gaat alles goed met je en mis je het bloggen nog niet? Ik heb zelf ook ruim een maand een zomerstop gehad en ik moet eerlijk bekennen dat het door het mooie weer en allerlei drukke werkzaamheden goed beviel. Ik had er in het begin moeite mee de draad weer op te pakken en mistte inspiratie, maar nu ik weer bezig ben besef ik eigenlijk des te meer dat ik jullie en al die prachtige blogs wel gemist heb.
  Wie weet kunnen we binnenkort ook weer van jou prachtige posten genieten.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hoi! Hoop dat 't goed met je gaat...ik ben 't helemaal met je eens dat 't bloggen geen 'moeten' moet zijn, jammer ook dat sommigen dit zo gaan voelen...het sluipt er uiteindelijk gewoon in en dat is zonde...
  Je creatieve ideetjes delen met anderen is zo leuk en als je even geen zin hebt zou dat moeten kunnen he...zonder allerlei uitleg, geniet lekker van je tijd en alles wat je bezig houdt, tot ziens weer!

  Groetje, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hoi Marjan,

  Moest vandaag even aan je denken. Ik ben beniuuwd hoe het met je gaat. Jij was toch een van de eerste die mij geinspireerd had had om een blog te beginnen :-) Ik hoop dat alles goed met jou en je gezin gaat.

  Liefs en fijn weekend,
  Rozmeen

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie,kom je nog eens langs?
Lieve groet Marjan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails