woensdag 15 april 2009

opfrisbeurtje

Ik heb vorige week deze bank wit geverfd. Dit is een harhouten bank en ik dacht dat de bank wel zou gaan "vergrijzen". Misschien wel als ik langer zou wachten, maar ik heb (helaas) weinig geduld dus heb 'm maar wit gemaakt.

In de mand zat nog lavendel van vorig jaar, het zag er niet meer uit, ik heb maar even nieuwe gehaald, nu ziet het er weer fris uit.


De bank staat onder het raam voor het huis, ik ben blij dat ik voor witte verf heb gekozen, het ziet er zo een stuk beter uit.



9 opmerkingen:

  1. Heel gezellig die lavendel op dat bankje. Maar die luikjes die ik daar zie staan zijn echt snoepjes......heb je ze zelf gemaakt.
    Fijne avond

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hai,wat n mooi plaatje zeg kan de bladen in hoor.Luikjes zijn ook super hmm brengt me op ideen even man-lief vragen....Wij hebben in de zijtuin ook n bank wit gemaakt maar helaas ieder jaar is ie weer afgebladderd en dan weer schuren verven dat is n nadeel maar t s zo mooi dat we t er wel voor over hebben.Bij jou blijft er geen water in de bank staan he bij onze kerkbank dus wel.Vandaag begonnen met schuren gaan we weer...Groetjes,Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind een witte bank ook altijd geweldig staan. Het doet me denken aan zweden,aan vroeger en aan m'n oma maar vraag me niet waarom want ik heb geen idee.
    Alleen wel jammer dat je blijft verven nu maar wij zijn toch wel gewend dat mooi boven comfort gaat? ;-)
    Groetjes,
    Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey Marjan, wat een plaatje, staat heel erg mooi die witte bank en die manden met lavendel er zo bij. Je raamluiken vind ik ook prachtig.
    Groetjes Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi is ie zo geworden je bankje. En de lavendel in de manden is ook een plaatje op zich.
    fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, wat een mooie foto's! En wat ziet dat er gezellig uit bij het raam. Dat nodigt uit om een kijkje naar binnen te nemen!De harten paneeltjes wat schattig! Dat is iets voor mijn voorraam dat is heel groot en iedereen kijkt altijd zo naar binnen! Wie weet...

    Groetjes Raquel

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een gezellige foto's ,ik vind de lavendel heel mooi staan in die manden en het hele plaatje van het bankje voor dat mooi aangekleedde raam is super !!
    groetjes Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jij bent toch toevallig niet de Marjan die in Bloemhof gewerkt heeft ??
    Ik woon ook in het noorden en had vroeger een collegaatje die zo heette.......zou te toevallig zijn ,maar wie weet......
    nogmaals groetjes
    ps: heb me bij je volgers aangemeld ,je hebt een hele leuke blog !

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooi blog heb je, heerlijke inspiratie...

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie,kom je nog eens langs?
Lieve groet Marjan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails