dinsdag 21 april 2009

sfeerhoekje in huis

Deze commode hadden we eerst in gebruik voor onze kinderen toen zij nog baby waren. Nu staat ie in de woonkamer. Dit was de eerste verfklus om een brocante sfeer te creëren. Hiervoor hadden we nl allemaal oud grenen meubelen maar die zijn inmiddels allemaal wit geverft.

Boven de commode hangt een hele grote spiegel , als ik aan de eettafel zit en naar de spiegel kijk zie ik de kroonluchter die boven de eettafel hangt heel mooi weerspiegelt.
In het rechter fotolijstje zit een kaart die ik laatst een keer heb gekocht bij een erg leuke bloemenzaak in Drachten.De 2 meisjes deden mij heel erg aan mijn dochters denken, ik kan niet goed uitleggen waarom,gewoon een gedachte. In het linker lijstje zit een op maat geknipte voorkant van een geurzakje.(de geurkorreltjes uit het zakje heb ik in kleine glaasjes gedaan die nu in de hal heerlijk staan te geuren)Onder de stolp ligt op dit moment deze roos maar dat kan morgen wel weer wat anders zijn, dat wisselt nogal vaak.


Ik ben nog steeds heel erg blij met deze vaas op sokkel. Je kunt er zoveel leuke sfeeren mee maken, nu ligt er een rozenkrans op met daarin een stenen bal met daarop kleine roosjes geschildert. (Ik zie nu pas dat het opgerolde speelkleed van mijn zoon weerspiegelt te zien is helaas)


10 opmerkingen:

  1. Als je het nou niet gezegd had van het speelkleed, was het me helemaal niet opgevallen hoor. Maar nu ga ik er natuurlijk expres naar kijken ha ha. Leuke commode, en mooi gestyled zo. De vaas op voet is zeker heel erg mooi. En, nou ja, alles eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat weer een sfeer hier bij jou......je woont schitterend.......met kleed en al....er wordt gelukkig geleefd en zo hoort het.
    Fijne dag

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er super leuk uit.
    Ik had vroeger ook alles oud-grenen, dat was toen helemaal in.

    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh ja een presentje op mijn blog voor je.
    Fijne dag

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk dat zo'n commode jaren later dan nog steeds dienst doet.
    Ik vind hem erg mooi hoor en je hebt er prachtige dingen opgezet.
    Prachtige sfeer bij jou!

    Groetjes,
    Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Marjan, wat een sfeervol hoekje is dat. Je side-table is prachtig zo in het wit. Ik heb ook al bijna alles van mijn donkere meubels wit geschilderd. Je fotolijstjes vind ik ook heel erg mooi.
    Groetjes Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  7. marcella de Ruiter17 november 2009 om 21:15

    Hoi Marjan,
    Mag ik weten waar je die prachtige vaas op sokkel hebt gekocht en hoe duur was die?
    Ik vind hem het einde!

    Groetjes,
    Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Marcella, die vaas op sokkel heb ik gekocht bij Tango in Enschede( plaats weet ik niet zeker) dit bedrijf heeft een website, compleet kosste het 35 euro maar dat is wel heel goedkoop hoor want die vazen zie je in meerdere winkels voor 29 euro. Ik weet dat Entree in De Punt (Dr.) deze vasen en sokkels ook heeft, ook 29 euro voor de vaas en 29 euro voor de sokkel. Groetjes Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hoi prachtig zo die schouw hoe kom je toch aan die mooie rozen?zo'n pot heb ik ook nog maar dan zwart ga hem denk ik maar wit maken!zo'n rozenkrans is mooi zie je bij ons nooit!groetjes elke.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Marjan,
    ik heb ook oud grenen meubels die ik licht wil maken, hoe haal je het besy die oude waslagen weg?
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie,kom je nog eens langs?
Lieve groet Marjan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails