vrijdag 12 juni 2009

roze emaille kan

001

Ik heb laatst een roze emaille kan gezien( ik wist niet dat roze emaille bestond)die ik prachtig vond.Ik ben aan het speuren gegaan maar volgens mij is roze emaille nogal zeldzaam, ik ben het niet tegengekomen.Daarom heb ik een witte emaille kan zelf maar roze gemaakt door het te verven , na het verven heb ik de roestplekjes end. weer doorgeschuurd zodat het wel de “oude look” heeft behouden. Ik heb de kan gevuld met zacht roze pioenen en een tak witte gipskruid.


011


Dit roze quiche vormpje heb ik gevuld met allerlei ditjes en datjes die ik in een kast tegenkwam(wie wat bewaard die heeft wat)


009


Dit koffieblikje heb ik onlangs gekocht, ik ben er erg blij mee omdat het precies de kleurtjes heeft die ik zo mooi vind, ik heb een stuk kant eruit laten hangen en daar een nep magnoliabloemetje op geplakt.

006



Ik hoop dat we hier even van kunnen genieten en dat de pioenen mooi uitkomen (ik had deze collage vergeten te plaatsen dus bij deze maar ik krijg de foto niet verder naar rechts helaas)

9 opmerkingen:

  1. Oh wat heb je toch veel moois......zo pink...
    Die kan is mooi geworden zeg, heb je dat met gewone muurverf gedaan?
    Echt een top idee. Het is idd nogal zeldzaam, maar zo mooi.......en je pioenen, je roosjes...heerlijk weer.
    Fijne dag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldig idee om het zelf roze te maken!! Ik heb ook nog een witte emaille kan, HHHMMM! Ideetje!! lol.

    En die andere spulletjes, zo lief allemaal....

    Groetjes...en een jheel fijn zonnig en warm weekend gewenst

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een creatieve uitspatting heb je weer ..leuk dat roze....lieve plaatjes weer.
    een gezellig weekend,met zon dan heb ik het ook!!!Groetjes Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo,
    wat een super leuk idee om die kan roze te maken , zou ik echt niet op komen , wist helemaal niet dat je emaille kon verven..............
    Staat nu allemaal super leuk bij elkaar al die zachte kleurtjes !
    Fijn weekend ,groetjes Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi geworden hoor, je kan en de kleur is helemaal super!! Leuk hoe je met iets kleins iets moois kan maken he! En de sfeerfoto's met die bakvormpjes, kant en het mooie blik, zo ik heb er weer even van genoten. ( mooi blik is dat inderdaad, ik heb zelf ook zoiets in het vierkant maar viel ook helemaal op de kleuren en print) Nog een gezellig weekend, Groetjes, Anne.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw...wat een prachtige kan zo in dat zachte rose en met dat lintje maakt het helemaal af. Je heb weer mooie sfeerhoekjes gemaakt, het blik is ook prachtig en staat zo lief met het kant en de Magnolia, ik heb weer genoten.
    Groetjes Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goedemorgen Marjan,
    ik ben blij je blog tegen te komen, want ik loop al een tijdje rond met het idee een lampetkan te kopen. Ik vind de veelal witte kleur alleen niet bij mijn interieur passen en dacht al even aan verven. Mag ik je vragen wat voor soort verf je hebt gebruikt? Je kan ziet er erg mooi uit, dus ik hoop dat je je advies met ons wilt delen.

    Fijne zondag nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Angela,
    Ik heb de matte verf van 101 woonideeën gebruikt. Ik heb de verf met een roller aangebracht, dit was geen makkelijk karweitje, de ondergrond wilde niet goed hechten.Ik ben wel heel voorzichtig met de kan want ik denk dat er snel beschadigingen aan komen.
    Veel succes met verven.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Vraagje: ik heb een emaille broodtrommel gekocht die ik wit wil schilderen(spuiten). Hoe en waarmee heb jij dat gedaan? Kun je je antwoord mailen naar wenvis@gmail.com? Dankjewel. Ik ben er erg mee geholpen, want iedereen zegt dat je emaille niet kan kleuren totdat ik jou rose kan zag...mooi!!!! Ik hoop wat van je te horen. Groetjes Wendy

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie,kom je nog eens langs?
Lieve groet Marjan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails