maandag 5 april 2010

Op de valreep toch nog een beetje pasen

                 IMGP4101

Ik kan nog net deze post plaatsen omdat het toch een beetje paassfeer bevat.

IMGP4102 IMGP4093

In deze glazen vaas liggen n.l. een paar paaseitjes ( niet dat ik ze niet lust hoor maar ik heb inmiddels al vele eitjes op  dus kan ik er nu prima naar kijken i.p.v ze op te eten).

IMGP4095 IMGP4097

Onderin de vaas heb ik een stukje van hèt Ikea-gordijn gelegd, hierop een paar kop en schotels gestapeld met daarin een paar eitjes. Het orchideetje uit een eerdere post heb ik erbij gezet. Zo is de vaas mooi gevuld maar eens niet met een bos bloemen……..

                       IMGP4099 

Deze vaas staat samen met dit prachtige tuinboek van Franske Fornemmelser (Jeanne D’ Arc Living)  op de klepbank, die ik inmiddels heb geverfd in een licht ijsblauwe kleur.  Ik ben helemaal verliefd op deze foto. Wij hebben zelf overwogen om zo’n hondje (een Westy)  aan te schaffen. Maar na ons goed verdiept te hebben in dit ras hebben wij besloten dat het karakter van de Westy niet bij ons past, jammer want ik vind het nog steeds prachtige beestjes. Daarom doen wij het nu met deze foto.

 

Een fijne week gewenst,

15 opmerkingen:

  1. Hoi Marjan, wat een heerlijke Paassfeer op de valreep. Wat staat dat mooi de bokaal met servies, eitjes, kant en de Orchidée. Ik heb ook deze vitrage van Ikea, moet ze nog steeds eens gaan gebruiken, ze zijn zo prachtig. Op de foto is het niet goed te zien, maar het staat vast prachtig de ijsblauwe kleur van de klepbank. Ik heb de laatste tijd ook veel zachtblauwe accessoires in mijn huis toegepast, ben helemaal weg van die kleur.
    Hoop dat je gezellige Paasdagen heb gehad.
    Fijne avond en een lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Marjan

    Leuke sfeer foto's hoor!

    En dat boek is geweldig ligt hier ook op tafel..en dat hondje.............tja......wij verkopen jdl in de winkel en deze kaart komt vaak op de toonbank............dus meer mensen vinden hem leuk ik ook hoor!! nou fijne avond nog lieve groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Marjan,

    Het ziet er gezellig en sfeervol uit. Fijne week!

    Groetjes
    Almay

    BeantwoordenVerwijderen
  4. JUST LOVELY PHOTOS AND BLOG!
    HAPPY EVENING MARJAN!
    ROSA

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Paas sfeer of niet ik vind het mooi hoor!

    Fijne week verder.

    Groetjes,
    Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Al is het op de valreep, wat zijn het sfeervolle foto,s. De bokaal ziet er echt fantastisch uit,

    Fijne week, groeten Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Marjan,

    Het mag nog best hoor, Paasfoto's!Het ziet er heel erg sfeervol uit1

    Ik laat alle Paasspullen nog staan tot na het volgende weekend!

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige sfeer, echt jou.
    Wij hebben een westie en ze zijn leuk en lief en aanhankelijk en stoer en...! Ik weet niet wat er niet bij jou of jullie past maar ik zou niets kunnen verzinnen eerlijk gezegd...
    Ben benieuwd. Is het plaatje in het boek ook een kaart begrijp ik? Lieve groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw Marjan, wat een prachtig plaatje!
    En zonder de eitjes kan je er ook nog lang van genieten...
    Het staat echt ontzettend leuk, eens wat anders als bloemen!

    Wat betreft het hondje, idd dat moet je weloverwogen doen. Je kan voor het koppie vallen maar het moet wel bij je passen, anders krijg je spijt.

    Geniet van je mooie creatie.

    Lieve groetjes, Helena

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Marjan, wat een gezellig plekje weer op je mooie bank. Ik gebruik het gordijn eigenlijk nooit als gordijn, wel vaak als tafelkleed of draperie. Ik snap je overweging wat een hond nemen betreft, een terrier heeft een hoop beweging en aandacht nodig, dat moet je wel kunnen bieden. Ik ben dol op welsh corgi's maar dat is hetzelfde verhaal. Voorlopig genieten we volop van onze bejaarde mops. groetjes Jannet

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuk idee zo'n 'gevulde'vaas!Mooie sfeervolle foto's.Ik kan inmiddels ook geen eitje meer zien.Teveel gesnoept!
    Groetjes vanuit een zeer zonnig Noord-Holland,Anita.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ha ja wat grappig hij zou zo goed bij je interieur passen...... en de mijne ook trouwens.....
    Maar ja het gaat natuurlijk om het hondje zelf, tja en ik zie mezelf ook nog niet 3 maal daags aan de wandel......snif......
    Gelukkig heb ik dit boek ook in mijn trots bezit, dus ik blijf ook bij de foto.
    Je vaas is trouwens prachtig gevuld.......

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Marjan,
    wat een prachtige creaties laat je ons weer zien, echt genieten weer hier. Heb trouwens nog een verrassing voor je, je hebt namelijk de troostprijs van mijn Give-away gewonnen.Wil je je adres naar mij mailen dan kan ik je het verrassingspakketje toesturen.
    Liefs, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo lieve Marjan, wat heb jij het LÉÉÉUUUKKKKK en héél gezellig! Voel me helemaal thuis op jouw blog met je prachtig kleurgebruik. Kan mijn foto's wel zo doorschuiven naar jou hahaha.... dat is denk ook waarom ik me zo thuisvoel, heerlijk ik heb even bij je rondgewandeld. Wat brutaal hé, loop ik ook nog eens zomaar door je woon vertrekken, maar ik vind het ook zo mooi en met de zakdoek in de hand ben ik hier aan het kwijlen hihihi... Dankjewel voor dit heerlijke genietmoment, lieve lentegroeten van Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Al is de pasen al voorbij, ik heb toch nog even genoten van deze post! En zo'n Westie... ik had er twee, ik vind ze geweldig! Lief, eigenwijs, stoer en actief.. wat past er dan bij jullie? Ben nu wel benieuwd :)
    Groeten, Corine(THUIS)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie,kom je nog eens langs?
Lieve groet Marjan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails