dinsdag 28 juli 2009

Zonnig Portugal……

Een paar sfeervolle vakantiefoto’s van onze vakantie in Portugal ( de Algarve) Wij gaan hier al jaren heen en het voelt eigenlijk best wel een beetje als ons tweede thuis.


vakantie 084vakantie 077

Deze foto’s zijn van rond het huis waar wij altijd verblijven, het is hier in de zomer erg droog, het ziet er dan ook dor uit maar daardoor valt deze prachtig bloeiende plant wel op.

vakantie 039

Deze groep wilde flamingo’s staan hier in de buurt in een klein meertje, als je geluk hebt kun je ze van heel dichtbij zien, hier stonden ze wat verder weg, maar het blijft evengoed bijzonder om ze in het wild te zien.

vakantie 080vakantie 082vakantie 088

Heerlijk in de hangmat onder een palmboom met een mooi boek en een heerlijk koel drankje, voor mij het ultieme vakantiegevoel.

vakantie 063

In een supermarkt zag ik deze fles champagne, het etiket en de wikkel om de hals heeft een zacht- roze kleur en dat trok mijn aandacht en toen ik het eens beter bekeek zag ik in mooie sierlijke letters “woman” op het etiket staan, die fles kon ik niet laten staan…..

vakantie 065

vakantie 094 vakantie 101

Het is hier zomers erg warm, het is dan ook heerlijk om zo af en toe wanneer het echt “heet” is een verfrissende duik te nemen.

vakantie 079

2009-02-01 januari

Ik wens iedereen een hele fijne zomer(vakantie) met zonnig weer en dat iedereen maar weer heerlijk uitgerust er tegenaan kan!

6 opmerkingen:

  1. heerlijke foto's net of ik er ook een beetje ben geweest zo ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit. Lekker uitgerust?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een heerlijke vakantie foto's. Prachtig weer, mooi zwembad, boek erbij mmmmmm.... wat wil je nog meer? Geniet nog maar lekker na hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heeeerlijk de bloemen t flesje woman en t roze goedje....wij moeten nog n week hard werken en dan gaan we ook richting Frankrijk wordt min og meer n werk-vakantie.Als ik ergens zo'n schattig tasje tegenkom geef ik n berichtje vindt je t niks komt ie in de winkel,MP,of thuis ik hou mn ogen open.(mits betaalbaar hoor let ik goed op)Maar jullie zijn vast lekker opgeladen en kunnen we weer lekker tegenaan??Groetjes,Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi marjan,
    fijn dat de vakantie leuk was , de foto's zien er geweldig uit , wat een heldere kleuren allemaal .
    Wij zijn 1x in de Algarve geweest en vonden het ook erg mooi daar.

    Nou , geniet ook van de mooie dagen hier en van je boeken en tot de volgende keer
    groetjes Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige foto's!
    Kan me voorstellen dat jullie graag daar telkens terug gaan.
    Zo te lezen echt genoten van de vakantie,welkom terug

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie,kom je nog eens langs?
Lieve groet Marjan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails