donderdag 27 augustus 2009

Roze opstapje

jip en spitzen 091

Onlangs liep ik tegen dit roze opstapje aan, ik viel natuurlijk direct voor de kleur, maar had nog geen bestemming ervoor bedacht, maar geïnspireerd door de foto’s op de Blog van Just Jeanette is het dit geworden. En waar zet je zoiets nu weer neer….hier dan maar, ik was toch al een beetje uitgekeken op de etagiêre die hier stond, die is nu eerst maar verhuist naar de zolder.


spitzen 003

Over het krukje heb ik een restantje van de Ikea vitrage gelegd ( voor meerder doeleinden te gebruiken ..). Hierop had ik de spitzen gelegd maar platliggend kwamen ze niet zo mooi uit, ik zocht een oud doosje of iets om te tegenaan te zetten maar heb het nog niet gevonden, daarom eerst maar een paar boeken gebruikt.


spitzen 005


spitzen 013


Met alleen het opstapje was de tafel nog niet genoeg gevuld, ik heb alle Jeane D’ Arc Living boeken die ik heb opgestapeld en daar wat “rommeltjes” opgelegd.


jip en spitzen 036

Er moest ook nog wat opvulling aan de rechterkant komen, dat is dus deze kroon geworden, aangekleed met gedroogde rozenknopjes en een vaasje gevuld met vrouwenmantelblad en iets bloeiends(?) uit de tuin, nu ik zo naar deze foto kijk kan ik ook nog wel iets met kanten lint gaan doen…….


spitzen 007 spitzen 019 spitzen 017 spitzen 016

Het is zo leuk om met kleine, gedroogde rozenknopjes te “strooien”.

spitzen 008 jip en spitzen 030 jip en spitzen 037 jip en spitzen 075

Ik heb nog 2 collages gemaakt maar krijg het nu niet voorelkaar om ze te plaatsen, dat komt dus nog….Fijn weekend…

7 opmerkingen:

 1. hmm heerlijk, ik vind het heel mooi geworden.

  groetjes, Lavender

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat staat weer gezellig, en die rozenknopjes doen het inderdaad erg leuk!!
  Alvast een fijn weekend.

  Groetjes Anne.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi die collage met de spitzen op de achtergrond van die bloemetjes!! Leuk dat je inspiratie krijgt en een medeblogster.. Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooh wat een mooie foto's ! Leuk die spizen, zo decoratief, en zo'n bankje lijkt mij ook wel heel leuk om te hebben, ik vind dat je het heel leuk "aangekleed"hebt !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie foto's , prachtig die zachte kleurtjes bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marjan, wat leuk hè de inspiratie die je dan weer bij andere blogs opdoe. Je heb er een sfeervol hoekje van gemaakt, mooi zo met de 'gevulde' spitzen en de rozenknopjes, die doen het altijd goed en ik heb gelijk even naar buiten gekeken en zie daar een mooi tuin.
  Fijn weekend.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hello, you have got beautiful decorations with roses and ballet shoes!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie,kom je nog eens langs?
Lieve groet Marjan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails